Τρόποι Πληρωμής & ασφάλεια συναλλαγών

Οι Τρόποι Πληρωμής που μπορούν να κάνουν χρήση οι πελάτες μας είναι οι εξής:

  • Αντικαταβολή (Κόστος +1.50€ ) (Εντός του Νομού Πέλλας Δωρεάν)
  • Χρεωστική Κάρτα (Δωρεάν)
  • Πιστωτική Κάρτα (Δωρεάν)
  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (Δωρεάν)
  • Alpha Bank: GR4101408730873002002012807

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ  : Γούδης Γεώργιος

Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και

προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover.

Παρακαλώ καταθέστε το ποσό της παραγγελίας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Θα λάβετε επιβεβαίωση παραγγελίας μέσω email, η οποία θα περιέχει τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού και τον αριθμό της παραγγελίας. Θα κρατήσουμε τα αγαθά για εσάς για 7 μέρες και θα διεκπεραιώσουμε την παραγγελία αμέσως αφού λάβουμε την πληρωμή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παραγγελίες που ξεπερνούν το συνολικό ποσό των 150€ ΔΕΝ αποστέλλονται με αντικαταβολή και ο πελάτης θα πρέπει να κάνει κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό, η διαφορετικά να ολοκληρώσει τι πληρωμή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Ασφάλεια συναλλαγών:

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  eCommerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Back To Top