Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) και η παράδοση τους ολοκληρώνεται εντός 1-5 ημερών (ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεται η διεύθυνση αποστολής και τις μη εργάσιμες μέρες που μεσολαβούν – Σάββατο/Κυριακή/αργίες).

  • Το κόστος των μεταφορικών με ΕΛΤΑ Courier είναι 5.00€ για παραγγελίες έως 2kg και +1,35€ για κάθε επιπλέον κιλό.
  • Δωρεάν αποστολή σε πελάτες λιανικής  για μπάρες δημητριακών από 60 τεμάχια και πάνω,  ενώ με έτοιμα μείγματα 5-18kg, σε όλη την Ελλάδα εκτός νησιωτικών περιοχών.
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες 300 τεμαχίων με μπάρες δημητριακών. για πελάτες χονδρικής, σε όλη την Ελλάδα εκτός νησιωτικών περιοχών.
  • Δωρεάν αποστολή εντός του Δήμου Αλμωπίας ανεξάρτητα από το βάρος.

Προσοχή: λόγω ευπαθών προϊόντων οι αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα εκτός από δυσπρόσιτες και νησιωτικές περιοχές, σε συσκευασίες των 20 ή 60 ή 150 η 300 τεμαχίων για τις μπάρες δημητριακών.

Για παραγγελίες εντός των περιοχών που εξαιρούνται παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα.

Οι τρόποι μεταφοράς ποικίλουν ανάλογα με τον προορισμό και την ποσότητα, κάποιες περιοχές εξυπηρετούνται με ΕΛΤΑ Courier, άλλες με αυτοκίνητα ψυγεία και ορισμένες με απλή μεταφορική.

Η δυνατότητα αποστολής προϊόντων με την Box Now Θα είναι διαθέσιμη μόνο τους χειμερινούς μήνες, με χρέωση 4,50€ ανεξάρτητα από το βάρος και αντικαταβολή 1,30€.

Στόχος μας είναι να φτάσουν τα προϊόντα στην πόρτα σας το συντομότερο δυνατό, με τις καλύτερες συνθήκες μεταφοράς, για να διασφαλίσουμε ότι θα τα παραλάβετε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

*Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση προϊόντων εκτός εάν οφείλεται σε δόλο ή αμέλεια αυτής και για λόγους ανωτέρας βίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι παραγγελίες άνω των 80€ ΔΕΝ αποστέλλονται με αντικαταβολή και ο πελάτης θα πρέπει να κάνει κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό, η διαφορετικά να ολοκληρώσει τι πληρωμή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.