Τρόποι αποστολής

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) και η παράδοση τους ολοκληρώνεται εντός 1-5 ημερών (ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεται η διεύθυνση αποστολής και τις μη εργάσιμες μέρες που μεσολαβούν – Σάββατο/Κυριακή/αργίες).

Το κόστος των μεταφορικών είναι 5€ για παραγγελίες 60 τεμ. και 10€ για παραγγελίες 150 τεμ. (δωρεάν αποστολή εντός του Δήμου Αλμωπίας).

Προσοχή: λόγω ευπαθών προϊόντων οι αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα εκτός από δυσπρόσιτες και νησιωτικές περιοχές, Επίσης στους Ν.Μεσσηνίας, Ν.Ηλείας, Ν.Αχαΐας οι πελάτες χονδρικής  εξυπηρετούνται από τον αντιπρόσωπο μας.

Για παραγγελίες εντός των περιοχών που εξαιρούνται παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα.

Οι τρόποι μεταφοράς ποικίλουν ανάλογα με τον προορισμό και την ποσότητα, κάποιες περιοχές εξυπηρετούνται με απλή μεταφορική, άλλες με αυτοκίνητα ψυγεία και ορισμένες με τα ΕΛΤΑ Courier. 

Στόχος μας είναι να φτάσουν τα προϊόντα στην πόρτα σας το συντομότερο δυνατό, με τις καλύτερες συνθήκες μεταφοράς, για να διασφαλίσουμε ότι θα τα παραλάβετε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

*Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση προϊόντων εκτός εάν οφείλεται σε δόλο ή αμέλεια αυτής και για λόγους ανωτέρας βίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι παραγγελίες ΔΕΝ αποστέλλονται με αντικαταβολή και ο πελάτης θα πρέπει να κάνει κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό, η διαφορετικά να ολοκληρώσει τι πληρωμή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Back To Top