Τρόποι αποστολής

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) και η παράδοση τους ολοκληρώνεται εντός 1-5 ημερών (ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεται η διεύθυνση αποστολής και τις μη εργάσιμες μέρες που μεσολαβούν – Σάββατο/Κυριακή/αργίες).

Το κόστος των μεταφορικών είναι 8-18€ για παραγγελίες συνολικού βάρους από 5-10kg. Για παραγγελίες συνολικού βάρους μεγαλύτερης των 10kg έως 20kg το κόστος των μεταφορικών είναι 20-40€ (δωρεάν αποστολή εντός του Νομού Πέλλας κάθε Παρασκευή).

Προσοχή: λόγω ευπαθών προϊόντων οι αποστολές πραγματοποιούνται σε (Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Δυτική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Πελοπόννησος, Στερεά Ελλάδα, Δυτική Ελλάδα, Ήπειρος, Αττική)

Οι τρόποι μεταφοράς ποικίλουν ανάλογα με τον προορισμό και την ποσότητα, κάποιες περιοχές εξυπηρετούνται με απλή μεταφορική, άλλες με αυτοκίνητα ψυγεία και ορισμένες με τα ΕΛΤΑ Courier. 

Για παραγγελίες εκτός αυτών τον περιοχών παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα.

Στόχος μας είναι να φτάσουν τα προϊόντα στην πόρτα σας το συντομότερο δυνατό, με τις καλύτερες συνθήκες μεταφοράς, για να διασφαλίσουμε ότι θα τα παραλάβετε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Κατόπιν συνεννόησης ορισμένες αποστολές πραγματοποιούνται και με τα ΚΤΕΛ.

*Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση προϊόντων εκτός εάν οφείλεται σε δόλο ή αμέλεια αυτής και για λόγους ανωτέρας βίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παραγγελίες που ξεπερνούν το συνολικό ποσό των 150€ ΔΕΝ αποστέλλονται με αντικαταβολή και ο πελάτης θα πρέπει να κάνει κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό, η διαφορετικά να ολοκληρώσει τι πληρωμή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Back To Top