Τρόποι αποστολής

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) και η παράδοση τους ολοκληρώνεται εντός 1-5 ημερών (ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεται η διεύθυνση αποστολής και τις μη εργάσιμες μέρες που μεσολαβούν – Σάββατο/Κυριακή/αργίες).

  • Το κόστος των μεταφορικών είναι 3€ για παραγγελίες έως 2kg και +1€ για κάθε επιπλέον κιλό.
  • Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες από 5-18kg για πελάτες λιανικής σε όλη την Ελλάδα εκτός νησιωτικών περιοχών.
  • 50% έκπτωση στα μεταφορικά για παραγγελίες από 5-18kg για πελάτες χονδρικής, σε όλη την Ελλάδα εκτός νησιωτικών περιοχών.
  • Δωρεάν αποστολή εντός του Δήμου Αλμωπίας ανεξάρτητα από το βάρος.

Προσοχή: λόγω ευπαθών προϊόντων οι αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα εκτός από δυσπρόσιτες και νησιωτικές περιοχές, σε συσκευασίες των 20 ή 60 ή 150 τεμαχίων για τις μπάρες δημητριακών.

Για παραγγελίες εντός των περιοχών που εξαιρούνται παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα.

Οι τρόποι μεταφοράς ποικίλουν ανάλογα με τον προορισμό και την ποσότητα, κάποιες περιοχές εξυπηρετούνται με ΕΛΤΑ Courier, άλλες με αυτοκίνητα ψυγεία και ορισμένες με απλή μεταφορική. 

Στόχος μας είναι να φτάσουν τα προϊόντα στην πόρτα σας το συντομότερο δυνατό, με τις καλύτερες συνθήκες μεταφοράς, για να διασφαλίσουμε ότι θα τα παραλάβετε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

*Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση προϊόντων εκτός εάν οφείλεται σε δόλο ή αμέλεια αυτής και για λόγους ανωτέρας βίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι παραγγελίες άνω των 50€ ΔΕΝ αποστέλλονται με αντικαταβολή και ο πελάτης θα πρέπει να κάνει κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό, η διαφορετικά να ολοκληρώσει τι πληρωμή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Back To Top