Πολιτική Επιστροφής

Ελπίζουμε να αγαπάτε τις ενεργειακές μπάρες της Villaggio όσο κι εμείς. Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με ένα πακέτο ποικιλίας για να ανακαλύψετε τις αγαπημένες σας γεύσεις. Το σώμα σας θα σας αγαπήσει για αυτό.

Επειδή οι μπάρες της Villaggio είναι ένα ευπαθές και ευαίσθητο στη θερμοκρασία προϊόν διατροφής, δεν μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές εκτός από πιθανόν κατεστραμμένο προϊόν κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Η Πολιτική Επιστροφής μας είναι πολύ απλή.

Την στιγμή που λαμβάνετε την παραγγελία σας, πρέπει να ελέγξετε:

  1. Την κατάσταση των προϊόντων και της συσκευασίας τους,

  2. Την απόδειξη αγοράς ως προς το είδος και τον αριθμό των προϊόντων,

  3. Την ημερομηνία λήξης των προϊόντων.

Σε περίπτωση κατεστραμμένων προϊόντων ή συσκευασίας ή σε περίπτωση που η ημερομηνία λήξης των προιόντων έχει παρέλθει, γίνεται αντικατάσταση των προϊόντων εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης χωρίς έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση όπου η απόδειξη αγοράς δεν συμπίπτει με τα προϊόντα σε κωδικό ή αριθμό, η διόρθωση γίνεται εντός 24 ωρών από την ημερομηνία παράδοσης χωρίς έξοδα αποστολής.

Όταν εγκριθεί η αντικατάσταση των προϊόντων, μετά από έλεγχο από εκπρόσωπο της Villaggio, θα λάβετε ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας σας και την νέα ημερομηνία παραλαβής.

Στην Villaggio θέλουμε να επιδεικνύουμε ακεραιότητα σε ό, τι κάνουμε και θέλουμε οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι με τα προϊόντα μας. Εάν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με την αγορά σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου 2384023563, 6985604006 ή email, info@evillaggio.gr.

Σημείωση: Η επιστροφή χρημάτων δεν είναι δυνατή. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας, λαμβάνετε ένα πιστωτικό υπόλοιπο (διάρκειας 6 μηνών από την ημερομηνία ακύρωσης) ίσο με την αξία της παραγγελίας σας για χρήση σε επόμενη παραγγελία.

Back To Top