Όροι χρήσης και προϋποθέσεις

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η ιστοσελίδα e-villaggio.gr αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας με την επωνυμία «ΓΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» η οποία εδρεύει στην Αριδαια, επί της οδού Κύπρου  αριθ. 72, Τ.Κ. 58400, με Α.Φ.Μ. 142268058 και αριθμό ΓΕΜΗ: 155729047000. Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που τυγχάνουν επεξεργασίας είναι η εταιρία, στην οποία θα πρέπει να απευθύνεστε για κάθε ζήτημα σχετικό με τα προσωπικά σας δεδομένα.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών του e-villaggio.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος.

Σε κάθε περίπτωση το e-villaggio.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο.

Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του e-villaggio.gr

Περιορισμοί Χρήσης

Εκτός εάν σημειώνεται κάτι άλλο, όλα τα στοιχεία και υλικά, συμπεριλαμβανομένων του κώδικα των ιστοσελίδων, σχεδίων, εικονιδίων, φωτογραφιών, video clips, ή άλλων υλικών, που υπάρχουν στο e-villaggio.gr, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του e-villaggio.gr κι αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και σήματα κατατεθέντα του e-villaggio.gr


Κανένα υλικό από αυτή την παρουσίαση δεν επιτρέπεται να αντιγραφεί, αναπαραχθεί, αναδημοσιευτεί, αναμεταδοθεί, ενσωματωθεί σε άλλη ιστοσελίδα, να ταχυδρομηθεί, μεταφερθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Παρέχεται όμως η δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάσουν (download) οτιδήποτε ειδικώς επιτρέπεται, στον υπολογιστή τους, για  εμπορικούς σκοπούς, μόνο εφόσον λάβει γνώση το e-villaggio.gr, και έχει προχωρήσει σε έγκριση χρήσεις του υλικού για το συγκεκριμένο χρήστη.


Σε κάθε περίπτωση απαγορεύεται η χρήση του υλικού του e-villaggio.gr για άλλους σκοπούς πλην αυτής της προβολής της στο περιβάλλον του Internet και τη διεύθυνση e-villaggio.gr

Επιστροφές & Υπαναχώρηση

Ελπίζουμε να αγαπάτε τις ενεργειακές μπάρες της Villaggio όσο κι εμείς. Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με ένα πακέτο ποικιλίας για να ανακαλύψετε τις αγαπημένες σας γεύσεις. Το σώμα σας θα σας αγαπήσει για αυτό.

Επειδή οι μπάρες της Villaggio είναι ένα ευπαθές και ευαίσθητο στη θερμοκρασία προϊόν διατροφής, δεν μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές εκτός από πιθανόν κατεστραμμένο προϊόν κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Η Πολιτική Επιστροφής μας είναι πολύ απλή.

Την στιγμή που λαμβάνετε την παραγγελία σας, πρέπει να ελέγξετε:

  1. Την κατάσταση των προϊόντων και της συσκευασίας τους,

  2. Την απόδειξη αγοράς ως προς το είδος και τον αριθμό των προϊόντων,

  3. Την ημερομηνία λήξης των προϊόντων.

Σε περίπτωση κατεστραμμένων προϊόντων ή συσκευασίας ή σε περίπτωση που η ημερομηνία λήξης των προιόντων έχει παρέλθει, γίνεται αντικατάσταση των προϊόντων εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης χωρίς έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση όπου η απόδειξη αγοράς δεν συμπίπτει με τα προϊόντα σε κωδικό ή αριθμό, η διόρθωση γίνεται εντός 24 ωρών από την ημερομηνία παράδοσης χωρίς έξοδα αποστολής.

Όταν εγκριθεί η αντικατάσταση των προϊόντων, μετά από έλεγχο από εκπρόσωπο της Villaggio, θα λάβετε ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας σας και την νέα ημερομηνία παραλαβής.

Στην Villaggio θέλουμε να επιδεικνύουμε ακεραιότητα σε ό, τι κάνουμε και θέλουμε οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι με τα προϊόντα μας. Εάν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με την αγορά σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου 2384023563, 6985604006 ή email, info@evillaggio.gr.

Σημείωση: Η επιστροφή χρημάτων δεν είναι δυνατή. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας, λαμβάνετε ένα πιστωτικό υπόλοιπο (διάρκειας 6 μηνών από την ημερομηνία ακύρωσης) ίσο με την αξία της παραγγελίας σας για χρήση σε επόμενη παραγγελία.

Πολιτική Αντιμετώπισης Παραπόνων

Σε περίπτωση που κατά τη συναλλαγή σας με το κατάστημα προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα τεχνικής ή οικονομικής φύσεως είμαστε στη διάθεσή σας να το επιλύσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Γενικοί Όροι Προστασίας Των Προσωπικών Δεδομένων

Το e-villaggio.gr διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Το e-villaggio.gr διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης/χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς.

Ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

Επισκέπτες/χρήστες του e-villaggio.gr που είναι ανήλικοι έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του e-villaggio.gr μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους το e-villaggio.gr διαγράφει τις σχετικές πληροφορίες.

Το e-villaggio.gr και ειδικότερα το τμήμα marketing είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς, οικονομικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών-πληροφοριών του.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  eCommerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Back To Top