Τρόποι Πληρωμής & ασφάλεια συναλλαγών

Οι Τρόποι Πληρωμής που μπορούν να κάνουν χρήση οι πελάτες μας είναι οι εξής:

  • Αντικαταβολή (Κόστος +1.50€ ) (Εντός του Νομού Πέλλας Δωρεάν)
  • Χρεωστική Κάρτα (Δωρεάν)
  • Πιστωτική Κάρτα (Δωρεάν)
  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (Δωρεάν)
  • Alpha Bank: GR4101408730873002002012807

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ  : Γούδης Γεώργιος

Παρακαλώ καταθέστε το ποσό της παραγγελίας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Θα λάβετε επιβεβαίωση παραγγελίας μέσω email, η οποία θα περιέχει τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού και τον αριθμό της παραγγελίας. Θα κρατήσουμε τα αγαθά για εσάς για 7 μέρες και θα διεκπεραιώσουμε την παραγγελία αμέσως αφού λάβουμε την πληρωμή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παραγγελίες που ξεπερνούν το συνολικό ποσό των 150€ ΔΕΝ αποστέλλονται με αντικαταβολή και ο πελάτης θα πρέπει να κάνει κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό, η διαφορετικά να ολοκληρώσει τι πληρωμή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Ασφάλεια συναλλαγών:

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  eCommerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Back To Top