Τρόποι αποστολής

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) και η παράδοση τους ολοκληρώνεται εντός 1-5 ημερών (ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεται η διεύθυνση αποστολής και τις μη εργάσιμες μέρες που μεσολαβούν – Σάββατο/Κυριακή/αργίες).

Το κόστος των μεταφορικών είναι 10€ για παραγγελίες συνολικού βάρους έως και 5kg. Για παραγγελίες συνολικού βάρους μεγαλύτερης των 5kg έως 20kg το κόστος των μεταφορικών είναι 15€ (δωρεάν αποστολή εντός του Νομού Πέλλας κάθε Παρασκευή).

Προσοχή: λόγω ευπαθών προϊόντων οι αποστολές πραγματοποιούνται σε (Πέλλα, Ημαθία, Πιερία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Σέρρες, δράμα, Καβάλα, Φλώρινα, καστόρια, Κοζάνη, Γρεβενά, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, μαγνησία). 

Για παραγγελίες εκτός αυτών τον περιοχών παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα.

Κατόπιν συνεννόησης ορισμένες αποστολές πραγματοποιούνται και με τα ΚΤΕΛ.

*Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση προϊόντων εκτός εάν οφείλεται σε δόλο ή αμέλεια αυτής και για λόγους ανωτέρας βίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παραγγελίες που ξεπερνούν το συνολικό ποσό των 150€ ΔΕΝ αποστέλλονται με αντικαταβολή και ο πελάτης θα πρέπει να κάνει κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό, η διαφορετικά να ολοκληρώσει τι πληρωμή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Back To Top